ODBOJKA: JEDINSTVO VEČERAS IGRA REVANŠ 2. KOLA CEV KUPA

U Austriji žele makar da pokažu pravo lice

Da bi prošli dalje, Bjelopoljci večeras prvo moraju da slave 3:0 ili 3:1, a onda i da dobiju „zlatni set“.
1 komentar(a)
OK Jedinstvo, Darko Prebiračević, Foto: Filip Roganović
OK Jedinstvo, Darko Prebiračević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 20.12.2017. 11:41h

Odbojkašima Jedinstvo Bemaxa večeras u austrijskom Blajburgu (19 sati) treba malo sportsko čudo da bi nastavili evropsku priču, koja je počela 18. oktobra i prvim od dva meča sa kiparskom Omonijom, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (naš šampion eliminisan sa dva poraza), a nastavljena je uspješno odrađenim poslom u prvom kolu CEV kupa, sa dvije pobjede protiv hrvatske Rijeke (3:0, 3:1).

Posojilnica je u prvom meču u Bijelom Polju, maksimalnom pobjedom, pokazala da je kvalitetom i iskustvom, ipak, u prednosti u odnosu na izabranike Darka Prebiračevića, koji su, međutim, u prvom duelu odigrali ispod sopstvenih mogućnosti...

"Poslije maksimalnog poraza u Bijelom Polju, ekipa Posojilnice je apsolutni favorit i u drugom meču. Imamo i malih problema sa povredama, tako će nas i to dodatno opteretiti. Ali, siguran sam da će, bez obzira koja postava nastupi, svi dati svoj maksimum, kao i uvijek. U prvom meču smo igrali u priličnom grču, i to nas je sputalo da pružimo igru kakvu smo imali u prethodnim mečevim. U revanšu mislim da nećemo imati taj problem i da ćemo odigrati rasterećenije, samim tim i bolje. Motiva i želje ne nedostaje, svakako da imamo i kvalitet, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno u srijedu", rekao je trener Bjelopoljaca Darko Prebiračević.

Da bi prošli dalje, Bjelopoljci večeras prvo moraju da slave 3:0 ili 3:1, a onda i da dobiju „zlatni set“.

"Očekujem dobru utakmicu, vjerujem da ćemo pružiti bolji otpor nego što je to bio slučaj u Bijelom Polju. Nadam se da ćemo pružiti maksimum, da ćemo pokušati da priredimo iznenađenje, iako je domaćin, ipak, favorit. Atmosfera je dobra, pa očekujem mnogo pozitivne energije na terenu", rekao je za „Vijesti“ libero Jedinstva Ljubomir Popović. 

Preporučujemo za Vas