Dnevnica: Jedan dan za Petroviće

U novoj epizodi Dnevnice Momčilo Zeković odvojio je jedan svoj dan kako bi pomogao porodici sa Cetinja
394 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2017. 10:56h

Kompozitor, tekstopisac i bas gitarista poznate cetinjske grupe Perper Momčilo Zeković za jedan dan prešao je dug put od Spuža, preko Podgorice do Cetinja radeći u objektima firme Niksen trade Čavor i prikupljajući sredstva kako bi pomogao porodici Jelene i Dragana Petrovića.

„Zeko je veliki humanista i iskreno se potrudio da pomogne. Nije samo radio i zarađivao, već je organizovao svoje prijatelje sa Cetinja, privredne subjekte i organizacije kako bi sakupili što više sredstava za pomoć porodici za koju je radio. Međutim, to nije sve. Posebno ih je iznenadio na kraju nečim što nećemo otkriti, a gledaoci će večeras vidjeti o čemu se radi“, kazali su iz Fabrike ideja, agencije koja producira Dnevnicu.

Uz pomoć prijatelja emisije marketa Idea kuća Petrovića bila je zatrpana kesama sa namirnicama, a Momčilo Zeković je bio izuzetno ponosan na dan koji je proveo u humanoj misiji.

„Drago mi je što sam svojim radom dobio priliku da pomognem, posebno djeci, da im trenuci u narednom periodu budu što lakši za podnijeti. Da možda dođu do nekih stvari koje ne bi mogli da stvore da nije bilo dobre volje i dobre ideje emisije. Drago mi je da sam tu“ kazao je Momčilo Zeković.

Emisija Dnevnica je na programu večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: