Počeo Australian open na Eurosportu

Po mnogo čemu istorijski turnir Telemach korisnici moći će da prate na Eurosport kanalu sve od danas pa do 21. februara

18969 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Da li će Novak Đoković opet zablistati i osvojiti devetu titulu u vrelom Melburnu? Hoće li Rafael Nadal uspjeti da ispiše istoriju i domogne se rekordnog 21. Gren slem trofeja? Mogu li nove snage Tim, Cicipas, Medvedev, Barti i društvo da pomrse račune glavnim favoritima?

Na zadovoljstvo mnogobrojnih obožavatelja tenisa, odgovore ćemo uskoro dobiti jer je počeo prvi Grend slem u sezoni, Australian open!

Po mnogo čemu istorijski turnir Telemach korisnici moći će da prate na Eurosport kanalu sve od danas pa do 21. februara.

Ovaj februar ipak neće obilježiti samo sport. Mjesec je ljubavi i zato vas u EON Video klubu očekuju naslovi koji će u vama probuditi i one najdublje emocije.

Od danas 8. februara u katalogu Pickbox Now premijerno vas čeka ukusna ljubavna zavrzlama, serija "Ljubav i hrana" (Delicious). "Zaključani" (Locked Down), romantična komedija čuvenog Stivena Kinga o pljački uspred pandemije, dostupna je u HBO OD katalogu od 5. februara.

Ne propustite da pogledate i sve epizode nove popularne serije „Vikend sa ćaletom“ odjednom, u istoimenom bindž katalogu.

Za one koji njeguju ljubav prema filmovima i serijama tokom čitave godine Telemach izdvaja najbolje naslove na kanalima Cinestar TV Premiere 1 i Cinestar TV 1. Ne propustite kriminalističku bravuru "Capone" i fantastičnu ulogu Toma Hardija te misterioznu dramu "Opsesija" (Swallow).

Na preostalim Cinestar kanalima (Cinestar TV Fantasy, Cinestar TV Action, Cinestar Comedy) pogledajte proslavljenog Bred Pita u krimi filmu “Ubij ih nježno” (Killing them softly), jednu od najvećih horor franšiza svih vremena "Slagalica strave" (Jigsaw) i popularnu komediju "Trajna frizura" (Permanent) jer - svima nam je potrebno malo više smijeha!

Oni Telemach korisnici koji poslije dobrog filma vole da pogledaju još bolji dokumentarni program, nešto po svom ukusu mogu pronaći na brojnim dostupnim Discovery kanalima (Animal Planet, Discovery, Investigation Discovery i TLC). Sigurni smo da među vama postoje pravi fanovi popularnih serijala "Zlatna groznica" i “Život veterinara”.

Na Telemachu vas pored bogatog sportskog, filmskog i dokumentarnog programa čekaju i najgledaniji kanali United Grupe – Nova M, Nova S, N1, Sport klub, Pikaboo i mnogi drugi.

Zato, ne propustite aktuelnu akciju i naručite EON pakete za samo 14.90 eura mjesečno prvih pola godine.

Za sve dodatne informacije pozovite 1800 ili posjetite sajt telemach.me.

Jer zabava je tamo gdje je Telemach!