Pretres odložen, nastavak suđenja 26. decembra

Optužnicom su obuhvaćena i tri crnogorska državljanina - lideri DF-a, Mandić i Knežević, kao i Mihailo Čađenović, službeni vozač DF-a, dok se postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića vodi posebno
0 komentar(a)
suđenje, Foto: Printscreen
suđenje, Foto: Printscreen
Ažurirano: 20.12.2017. 08:23h

Tok suđenja:

9:07 Današnji pretres se neće održati i odlaže se za 26. decembar 2017. godine. Sutkinja Mugoša je kazala da se na naredni pretres prinudno dovede Branka Milić.

9:05 Pretresu ne prisustvuju optuženi Andrija Mandić i Milan Knežević koji su udaljeni do završetka saslušanja svjedoka saradnika Saše Sinđelića, kao ni Srboljub Đorđević zbog zdravstvenih problema. Na današnjem pretresu nema ni optužene Branke Milić, kao ni više advokata odbrane.

Suđenje optuženima u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan trebalo je da bude nastavljeno danas u podgoričkom Višem sudu.

Na prethodnom ročištu Andrija Manidć i Milan Knežević udaljeni su sa suđenja do okončanja saslušanja svjedoka saradnika.

Optužnicom Specijalnog tužilaštva obuhvaćeni su i dvojica ruskih državljana, Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, srpski državljani Nemanja Ristić, Predrag Bogićević, Dragan Maksić, Milan Dušić, Srboljub Đorđević, Branka Milić i Kristina Hristić.

Optužnicom su obuhvaćena i tri crnogorska državljanina - lideri DF-a, Mandić i Knežević, kao i Mihailo Čađenović, službeni vozač DF-a, dok se postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića vodi posebno.

Bonus video: