Uhapšen Podgoričanin: Osumnjičen za krađu automobila

"Nakon što je izašao iz ugostiteljskog objekta, osumnjičeni I.P. je, sumnja se, pomoću kodiranog ključa otključao vozilo i odvezao se do Kliničkog centra, gdje ga je zaključao i napustio", navodi se iz Uprave policije
2 komentar(a)
Krađa automobila, Foto: Carinsurance.org
Krađa automobila, Foto: Carinsurance.org
Ažurirano: 19.12.2017. 10:09h

I.P. (29) iz Podgorice uhapšen je pod sumnjom da je ukrao automobil sugrađaninu F.V., u noći između 13. i 14. decembra ove godine.

"Naime, službenici CB Podgorica su, 16.12.2017. godine nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaja kao dopunu krivične prijave podnijete protiv nepoznatog počinioca protiv I.P. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila na štetu F.V, iz Podgorice. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je u toku noći 13/14.12.2017.godine, prilikom izlaska iz jednog ugostiteljskog objekta, iz džepa jakne F.V. otuđio svežanj ključeva na kojem se nalazilo i ključ od vozila. Nakon što je izašao iz ugostiteljskog objekta, osumnjičeni I.P. je, sumnja se, pomoću kodiranog ključa otključao vozilo i odvezao se do Kliničkog centra, gdje ga je zaključao i napustio", navodi se iz Uprave policije.

Ukradeno vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniiku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnaovena sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

Bonus video: