Ćetković tražio izuzeće: Možda je ipak rođak sa Svetozarom Marovićem

"Bila je jedna ženska osoba koja se preziva Ćetković iz mog sela, koja se prije 80 godina udala za đeda Svetozara Marovića. Zahvalan sam što sam i ja saznao nešto novo", kazao je Ćetković
69 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Mujović, Foto: Savo Prelević
Veselin Mujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.12.2017. 09:37h

Sudijja podgoričkog Osnovnog suda Rade Ćetković tražio je svoje izuzeće iz postupka u kojem je Veselin Mujović optužen da je prevario bivšeg funkcionera DPS-a Svetozara Marovića za 890.000 eura i Budvanina Ljuba Rađenovića za 20.000 eura.

Iako je predsjednik suda Zoran Radović već odbio zahtjev za njegovo izuzeće iz procesa, Ćetković je odlučio da ga obavijesti da je u međuvremenu ipak saznao da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa Marovićem.

"Bila je jedna ženska osoba koja se preziva Ćetković iz mog sela, koja se prije 80 godina udala za đeda Svetozara Marovića. Zahvalan sam što sam i ja saznao nešto novo", kazao je Ćetković.

Mujović je ranije tvrdio da je Ćetković u rodbinskim vezama sa Svetozarom Marovićem, a da suprug tužiteljke zastupa optužnicu u predmetu koji se vodi protiv njega u Osnovnom sudu na Cetinju.

Pretres se već duže vrijeme odlagao zbog zdravstvenog stanja Mujovića.

Bonus video: