Troje uhapšeno zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Na području CB Pljevlja je ove godine evidentirano 528 vozača koji su učestvovali u saobraćaju pod dejstvom alkohola u koncentracijama većim od dozvoljene, a uhapšena su 174 vozača
192 pregleda 0 komentar(a)
vožnja alkohol, vožnja u pijanom stanju, Foto: Shutterstock.com
vožnja alkohol, vožnja u pijanom stanju, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 14.12.2017. 10:38h

Pljevaljska policija uhapsila je S.A. (19) i B.Z. (37) zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dok je policija na Žabljaku zbog istog prekršaja uhapsila D.R. (44) iz Bijelog Polja.

"Prethodna dva dana su na području CB Pljevlja i OB Žabljak kontrolisani učesnici u saobraćaju. Tri lica, koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u u koncentraciji koja je veća od dozvoljene, su lišena slobode zbog prekršaja iz ZOBS-a i sprovodena nadležnim sudovima za prekršaje. Na području CB Pljevlja naime dva vozača su lišena slobode – S.A. (19) koji je upravljao motornim vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,40 promila i B.Z. (37) koji je upravljao motornim vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,41 promila. Lica su sprovedena u Sud za prekršaje – Odjeljenje u Pljevljima. Na području OB Žabljak lišen je slobode D.R. iz Bijelog Polja (44), koji je zatečen da upravlja motornim pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,14 promila. On je sproveden u Sud za prekršaje – Odjeljenje u Žabljaku," navode iz Uprave policije.

Kako su kazali, na području CB Pljevlja je ove godine evidentirano 528 vozača koji su učestvovali u saobraćaju pod dejstvom alkohola u koncentracijama većim od dozvoljene, od kojih su 22 vozača bila pod uticajem alkohola u koncentraciji većoj od 2 promila/kg alkohola u organizmu. Zbog ovih prekršaja su, kako navode, uhapšena 174 vozača.