Uradi digitalno – novi serijal o prednostima digitala

Šta mladi rade pametno a zanimljivo na internetu, za šta ga najčešće koriste, zašto je važan i šta sve korisno onlajn možete pronaći - saznajte uz emisiju Uradi digitalno
72 pregleda 0 komentar(a)
Uradi digitalno, Foto: TV Vijesti
Uradi digitalno, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 13.12.2017. 15:23h

Serijal Uradi digitalno bavi se promocijom društveno-odgovornih aktivnosti, bezbjednošću na društvenim mrežama, uticajem digitalne tehnologije na život djece, promocijom talentovanih mališana i omladine u Crnoj Gori.

Kroz serijal upoznaćemo najuspješnije crnogorske jutjubere, blogere, startapere.

Šta mladima privlači najveću pažnju na internetu? Da li mogu zamisliti dan bez „pametnih“ telefona? Koliki je uticaj modnih blogerki na život mladih? U kojim zemljama svijeta mladi najviše vremena provode uz kompjutere i telefone i za šta internet najčešće koriste? Koliku platu zarađujuju jutjuberi u Crnoj Gori? Ovo su samo su neka od pitanja na koja će odgovarati naši sagovornici.

U prvoj epizodi, koja se emituje u ponedjeljak nakon Vijesti u pola 5, predstavljamo vam najuspješnijeg crnogorskog jutjubera Luku Bojovića. Pogledajte koliku platu zarađuje snimajući klipove. Pitali smo srednjoškolce da li bi grabili do uspjeha preko jutjuba? Izdvajamo i listu najpopularnijih klipova u protekloj sedmici. Informišemo vas – od kakve vam pomoći može doći Ciklograd.

Uradi digitalno je novi serijal u produkciji TV Vijesti koja se realizuje u saradnji sa Crnogorskim Telekomom. Prvu emisiju pogledajte u ponedjeljak od 16.50h.

Bonus video: