Uhapšen Podgoričanin: Nožem izbo sugrađanku?

Nakon saslužanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju Pupovića u policijskim prostorijama "do privoda nadležnom sudiji za istragu"
80 pregleda 10 komentar(a)
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.12.2017. 13:02h

Branislav Pupović (34) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutro ispred prodavnice "Planet" u podgoričkom naselju Zlatica nožem izbo sugrađanku Vesnu Tadić (37), potvrđeno je Televiziji Vijesti iz policije.

Motiv napada je za sada nepoznat.

"Odmah po primljenom obavještenju službenci CB Podgorica su, po nalogu postupajućeg državnog tužioca, izašli na lice mjesta, prikupili obavještenja od građana, izuzeli video materijal sa kamera za sigurnosni video nadzor koje se nalaze u neposrednoj blizini mjesta događaja i preduzeli druge operativne mjere i radnje. Sve preduzete aktivnosti su veoma brzo rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode B.P. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je B.P došao u ulicu Lovćensku u neposrednoj blizini prodavnice „Planet“ te da je prethodno sa sobom ponio veći kuhinjski nož koji je uzeo iz porodične kuće. Nakon obavljene trgovine u navedenoj prodavnici V.T. se uputila ka svom vozilu i tada joj prilazi B.P. i bez ikakve najave i povoda, kuhinjskim nožem joj nanosi više ubodnih rana u predjelu tijela, nakon čega se udaljava", saopšteno je iz policija.

Nakon saslužanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju Pupovića u policijskim prostorijama "do privoda nadležnom sudiji za istragu".

Tadić je smještena u Klinički centar Crne Gore (KCCG) i van je životne opasnosti.

Bonus video: