Pucnji u leđa cetinjskom bokseru

Ranjeni sportista je van životne opasnosti. Iz policije su sinoć rekli da još nije poznat motiv napada na njega
780 pregleda 12 komentar(a)
Dragan Roganović, Foto: Boris Pejović
Dragan Roganović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.12.2017. 06:34h

Cetinjanin Dragan Roganović (29) ranjen je sinoć oko 18.15 sati na Cetinju kada je na njega pucala policiji još nepoznata osoba.

Roganoviću je, prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” iz Uprave policije, pucano u leđa.

On je van životne opasnosti i, prema nezvaničnim informacijama, metak mu je povrijedio kičmeni pršljen.

Još nije poznat motiv napada.

Iz policije su kasno sinoć rekli da imaju određena saznanja o tome ko je pucao u Roganovića i da “očekuju da će veoma brzo uhapsiti počinioca”.

Oni nijesu htjeli da potvrde nezvanična saznanja “Vijesti” da je u Roganovića pucano iz automatske puške “kalašnjikov”, jer sinoć nijesu bili u potpunosti sigurni u to.

“Sa sigurnošću ćemo znati kada se obavi vještačenje u Forenzičkom centru”, kazali su nezvanično.

Dragan Roganović je bokser i uspješan sportista.

Poznavaoci njegovog privatnog života i sportske karijere sinoć su kazali da je blage naravi, pomirljiv i dobrodušan i da plijeni ponašanjem i u ringu i van njega.

Zbog sjajne tehnike i bokserskog umijeća, njegovi su mečevi bili izuzetno atraktivni, ali je zbog nedostatka novca bio u nemogućnosti da se u potpunosti posveti toj plemenitoj vještini.

Čak i tokom pripreme za mečeve u profesionalnom boksu bio je prinuđen da radi, najčešće kao obezbjeđenje u hotelima, gdje je takođe bio omiljen kod kolega.

U profesionalnom ringu slavio je u devet borbi, dok je u posljednjem meču, prije tri godine u Mediteranskom sportskom centru u Budvi boksovao neriješeno.

Nastupao je u srednjoj kategoriji i zvjezdane trenutke doživio je u svom gradu u ljeto 2013. godine na Ljetnjoj pozornici Cetinja, kada je pred svojom publikom u sjajnoj borbi nanio prvi poraz Goranu Milenkoviću iz Srbije i osvojio titulu Slovenskog prvaka u najprestižnijoj verziji WBC.

Bonus video: