Policija uhapsila Podgoričanina nakon racije: Pronađeni pištolj i municija

Pripadnici policije su juče izvršili raciju u objektu "Stara kuća" u Zagoriču, i tom prilikom su pretresli više osoba, među kojima je bio G.R
69 pregleda 3 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock.com
pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 07.12.2017. 14:11h

Policija je uhapsila G.R. (32) iz Podgorice nakon što je kod njega prilikom pretresa pronašla pištolj i municiju.

Pripadnici policije su juče izvršili raciju u objektu "Stara kuća" u Zagoriču, i tom prilikom su pretresli više osoba, među kojima je bio G.R.

"Naime, službenici CB Podgorica su, 06.12.2017. godine oko 14:45 časova, postupajući po operativnoj informaciji, izvršili pregled lica u ugostiteljskom objektu „Stara Kuća“ u naselju Zagorič. Tom prilikom je izvršena kontrola više lica među kojim je bio i G.R. (32). Kontrolom ovog lica, službenici CB Podgorica su pronašli i oduzeli pištolj marke Češka zbrojevka kalibra 9 mm, sa 14 metaka u okviru", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se G.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Tužilac nakon saslušanja nije odredio pritvor za ovo lice.

Bonus video: