Dnevnica: Kristina i Mojkovac u humanoj misiji

Dnevnica sa Kristinom Rakočević koja je snimljena krajem novembra u Mojkovcu na programu je večeras na TV Vijesti
187 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2017. 09:13h

U novoj epizodi Dnevnice mlada atletičarka, juniorska šampionka svijeta u bacanju diska Kristina Rakočević imala je zadatak da obezbijedi pomoć jednoj samohranoj majci i njenoj djeci. Ona je radila različite poslove i uhvatila se u koštac i sa onima koji su tipično muški, a prema utiscima novih kolega pojedine je radila kao da ih svakodnevno obavlja.

„Kristina i Mojkovac su nas impresionirali. Toliku požrtvovanost i saosjećanje sa sugrađankom koja je u nevolji su za svako poštovanje. Građani Mojkovca, od djece u školi, preko opštine i opštinskih organa, do privrednih subjekata i pojedinaca su se organizovali kako bi pomogli Kristini i porodici za koju je radila. Posebno su nas oduševili đaci koji su danima u svojim školama sakupljali pomoć. Jednom riječju , hvala Kristini i Mojkovcu na velikom humanom srcu“ , kazali su iz Fabrike ideja , koja producira emisiju.

Kristina je radila u fabrici čaja, na gradilištu, stovarištu i hotelu. Na kraju je organizovala svoje humanitarno veče, trgovala u Idea marketu i pomoć odnijela porodici koja je sa nestrpljenjem do dugo u noć čekala rezultate.

„Prepun hotelski restoran na humanitarnoj večeri i program koji je osmišljen bili su vrhunac dana. Svi ti humani ljudi koji su došli da podrže Kristinu u njenoj misiji, ukazali su veliku čast i našoj emisiji i projektu koji realizujemo već treću sezonu“, kazali su iz produkcije.

Pomoć koja se prikupljala uručena je samohranoj majci sa četvoro djece koja živi u selu pored Mojkovca u kući koja joj je data na korišćenje.

„ Šampioni se rađaju u ovakvim uslovima, rastu i postaju veliki ljudi“, kazala je Kristina nakon uručene pomoći porodici za koju je radila.

Novu epizodu Dnevnice gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: