Podgorica: Ukradene stvari iz kuće pronašla na pijaci u Gintašu

E.R. (19) iz Podgorice se sumnjiči da je iz kuće S.B. otuđio 10 pletenih ukrasnih korpi za cvijetne aranžmane, 10 kompleta posteljine i nosiljku za bebe
115 pregleda 1 komentar(a)
lopov, razbojnik, krađa, Foto: Shutterstock.com
lopov, razbojnik, krađa, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 04.12.2017. 13:01h

Policija je uhapsila E.R. (19) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu S.B. iz Podgorice.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 3.12.2017. godine, došao do kuće oštećene S.B. u naselju kod brda Ljubović, i upotrebom fizičke snage odvalio drveni prozor u prizemlju, a nakon toga je ušao u unutrašnjost kuće odakle je otuđio 10 pletenih ukrasnih korpi za cvijetne aranžmane,10 kompleta posteljine i nosiljku za bebe. Oštećena je pozvala Dežurnu službu CB Podgorica i obavijestila da je na pijaci u TC "Gintaš" kod jednog lica prepoznala stvari koje potiču iz njene kuće", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je o događaju obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se E.R. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave podnijete prethodno protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Bonus video: