Uspješno realizovane sve aktivnosti

70 pregleda 0 komentar(a)
Bodibilding i fitnes savez Crne Gore Skupština, Foto: Bodi bilding i fitnes savez Crne Gore
Bodibilding i fitnes savez Crne Gore Skupština, Foto: Bodi bilding i fitnes savez Crne Gore
Ažurirano: 04.12.2017. 11:42h

Bodi bilding i fitnes savez Crne Gore uspješno je realizovao sve planirane aktivnosti u 2017. godini i zadovoljan je postignutim, posebno imajući u vidu finansijske mogućnosti, konstatovano je na Skupštini te asocijacije.

Na Skupštini je sumirano urađeno u tekućoj godini, diskutovanno je i o problemima sa kojima se Savez susreće u radu, a usvojen je i plan i program rada za sljedeću godinu.

"BFSCG je posebno zadovoljan postignutim u tekućoj godini, imajući u vidu finansijske mogućnosti Saveza. Sa uspjehom je organizovano Balkansko prvenstvo u bodibuildingu i fitnesu u Baru, realizovana je edukacija instruktora za sticanje osnovne licence za rad instruktora pilatesa i obezbijedjene su kancelarije na južnoj tribini stadiona pod Goricom", saopšteno je nakon sjednice.

Navodi se da su planovi za narednu godinu organizovanje još dvije edukacije za sticanje licenci iz oblasti fitnesa i organizacija domaćeg šampionata i učešće na međunarodnim takmičenjima.

Saopšteno je i da je planirana organizacija fitnes festivala u Baru, u maju naredne godine.

Savez je apelovao na klubove da postanu dio te asocijacije kako bi svi dali svoj doprinos i podigli standarde bodibildinga i fitnesa na evropski i svjetski nivo.

"Pozivamo da se uradi preregistracija klubova koji se bave bodibildingom i fitnesom i klubova koji se bave rekreacijom, kako bi BFSCG i nadležni savez za rekreaciju mogli sprovoditi svoje aktivnosti", piše u saopštenju.

Navodi se da BFSCG trenutno ima osam učlanjenih klubova, više od 20 registrovanih takmičara u svim kategorijama i 12 instruktora fitnesa sa licencama te asocijacije.

Bonus video: