"ŠIZOFRENIČNA SITUACIJA"

Bošnjak: Božović piše saopštenja i reagovanja u ime Glavnog grada, a onda potpiše nekog od odbornika DPS

104 pregleda 2 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.12.2017. 17:23h

Bilo bi lijepo da se u Glavnom gradu dogovore šta stvarno misle o taksi službama, saopštila je danas Branka Bošnjak, poslanica Demokratskog fronta (DF).

Ona je reagovala na saopštenje odbornice Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštinie opštine (SO) Glavnog grada, Aet Salh koja je kazala da je "uveden red u taksi prevoz u skladu sa zakonom".

"Samo prije tri dana Migova (Slavoljub Stijepović - Migo, gradonačelnik Podgorice - prim. Vijesti online) savjetnica za informisanje Draženka Božović na svom fejsbuk profilu kaže "da bi sve taksi službe u gradu trebalo ugasiti pa da se zna da ih nema", a sada se u reagovanju na moje saopštenje pišu hvalospjevi. Jer ovako situacija je malo šizofrenična. Ovaj status Migove savjetnice ističem, jer je upravo ona zadužena da piše saopštenja i reagovanja u ime Glavnog grada, a onda potpiše nekog od odbornika DPS, od kojih obično nikad glasa na sjednicama Skupštine nismo čuli. Ovog puta je odobrala odbornicu Aet Salh", istakla je Bošnjak.

Ona je dodala da postavlja retoričko pitanje.

"Kad savjetnica govori iskreno, onda kad bez pritiska iznese svoj stav na FB profilu ili onda kad mora po naređenju šefa da odgovori kako je sve sjajno i bajno po pitanju taksi službi? Sve je jasno", zaključila je Bošnjak.