Advokat Bujišića: Apsolutna je laž da je policajac kupio "pežo" od kavčanina

Bujišić automobil kupio od Veska Dedović, nekada kolege policajca, i oca pomenutog Ilije Dedovića
243 pregleda 0 komentar(a)
pisanje, pismo, Foto: Shutterstock.com
pisanje, pismo, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 02.12.2017. 15:06h

Pravni zastupnik policajca Milije Bujišića, advokat Damir Rebronja, najavio je da će podnijeti prijavu protiv optuženog člana kavačkog kriminalnog klana Ilije Dedovića.

Rebronja je to saopštio reagujući na tekst “Pratio sam policiju i škaljarce, Kašćelan me je i šamarao”, objavljen u “Vijestima” 4. novembra:

"U devetom paragrafu teksta koji opisuje priznanja optuženog Ilije Dedovića data pred Sudom stoji sljedeće: 'Kazao je da je vozilo koje je od Kneževićevog novca kupio za 2.500 eura, kasnije po njegovom naređenju za 200 eura prodao policajcu Bujišiću”... Kao punomoćnik pomenutog policajca Milije Bujišića, iznosim svoje i reagovanje svog branjenika i klijenta na predmetni tekst - Apsolutna je laž da je Milija Bujišić od Ilije Dedovića kupio bilo kakvu stvar, a kamoli automobil. Istine radi, ističem da je Milija Bujišić dana 29. 02. 2016. od Dedović Veska zvanog Deda, nekada kolege policajca iz rezervnog sastava policije i oca pomenutog Ilije Dedovića, kupio za svoju suprugu tada trinaest godina star automobil marke “pežo 206” za cijenu od 2.500 eura- Ugovor o komisionoj prodaji zaključen kod 'Autoremont LMI - Kotor' koji potvrđuje ove navode vam dostavljam uz ovo reagovanje. Ističem da smo moj klijent Milija Bujišić i ja u bespoštednoj i neravnopravnoj borbi sa institucijama sistema u cilju dokazivanja njegove nevinosti, pa ovakve zlonamjerne neistine samo otežavajunašu situaciju. Nejasno mi je zbog čega se i dalje blati ime poštenog čovjeka koji svim silama samo želi da zaštiti svoju porodicu i sebe od ovakvih priča i ovakvih ljudi, a zbog iznijetih laži, protiv Dedovića će biti podnijeta krivična prijava”, kazao je Rebronja.

Bonus video: