"Hamilton bi mogao da se oprosti svakog trenutka"

"Ne bih da im istekne vrijeme za neke stvari, ali, s druge strane, znam da bi mi nedostajao život koji sada imam", naglasio je Hamilton
0 komentar(a)
Luis Hamilton, Foto: Reuters
Luis Hamilton, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.12.2017. 13:37h

Luis Hamilton je priznao da ima dilemu do kada će voziti Formulu 1, a nekadašnji vozač najbržeg cirkusa Švajacarac Mark Surer rekao je da bi aktuelni šampion mogao se oprosti "svakog trenutka".

"Nije sporna moja želja da se takmičim, ali sam došao do tačke kada razmišljam o budućnosti. Moram da uzmem sve u obzir. Mnogo toga propuštam u životu, zbog uspjeha, koje sam ostvario. Volio bih da živim na jednom mjestu, da imam omiljeni kafić, teretanu u koju idem, da imam svakodnevnu rutinu... To ne mogu da imam dok se takmičim", kazao je Hamilton, koji je nedavno osvojio još jednu titulu, a ima još godinu ugovora sa Mercedesom.

"Ne bih da im istekne vrijeme za neke stvari, ali, s druge strane, znam da bi mi nedostajao život koji sada imam", naglasio je Hamilton.

U razgovoru za njemački Skaj, Mark Surer, koji je 80-ih godina bio dio Formule 1, a sada je analitičar Formule 1, smatra da Hamilton može u svakom momentu da prelomi...

"Luis je najbolji na svijetu, kada je motivisan i fokusiran. Mislim da mu privatni život postaje sve važniji. Ne mogu da tvrdim, ali ne bi me iznenadilo da kaže da se povlači. I to da uradi vrlo brzo", rekao je Surer.

Bonus video: