Arsenal Porto Montenegro i RK Cetinje igraju u Makarskoj

U Makakrskoj će se održati drugi od pet turnira u regionalnoj ligi
63 pregleda 0 komentar(a)
Arsenal Porto Montenegro, Foto: Arsenal Porto Montenegro
Arsenal Porto Montenegro, Foto: Arsenal Porto Montenegro
Ažurirano: 30.11.2017. 19:34h

Drugo kolo regionalne ragbi lige Adria7 biće odigrano 3. decembra u hrvatskom gradu Makarska. U regionalnoj ligi od šest klubova nastupaju dva crnogorska kluba, Arsenal Porto Montenegro iz Tivta i RK Cetinje, te Neretva iz Metkovića, Inviktus iz Dubrovnika, RK Makarska, i Herceg iz Mostara.

U Makrskoj će se održati drugi, od pet predviđenih turnira u kalendaru takmičenja. Na prvom turniru u Metkoviću, Cetinje je zauzelo četvrto a Arsenal peto mjesto, sa po jednom pobjedom i po dva poraza.

Ragbisti sa Cetinja, kojima je ovo prvo učešće u ligi, očekuju bolji rezultat a i dobili su sponzore pa predstavljanje svog grada neće plaćati samo iz svog džepa.

"Na ovaj turnir putujemo sa iskustvom više, koje smo stekli u Metkoviću, gdje smo pokazali da možemo ravnopravno da igramo sa svim ekipama i da možemo biti konkurenti u borbi za vrh tabele. Sa istim ciljem idemo kao i na prethodbnom turniru - da damo sve od sebe, ostavimo srce na terenu i predstavimo grad i klub na pravi način. Smatram da sa tim pristupom onda ni rezultat neće izostati. Iskoristio bih priliku da se zahvalim firmi Martex, gospodinu Draganu Martinoviću i direktoru Cetinjskog vodovoda Milošu Raznatoviću koji su omogućili učešće ragbi kluba Cetinje u Adria 7's ligi", kazao je kapiten Cetinjana Ivan Čolaković.

Bonus video: