Uhapšen saučesnik Maje Boljević

Vijestima” je sinoć nezvanično rečeno da su njih dvoje, naoružani pištoljem i drvenom letvom, upali u kuću Rašovićeve
499 pregleda 7 komentar(a)
Bosiljka Rašović, napad, Foto: Filip Roganović
Bosiljka Rašović, napad, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 30.11.2017. 11:50h

Podgorička policija uhapsila je danas Miloša Markuša (38) zbog sumnje da je sa sinoć uhapšenom Majom Boljević (24) pretukao Koviljku Rašović (64) iz Podgorice.

Podgorički osnovni tužilac, Miroslav Turković, Markušu i Boljevićevoj odredio je tužilački pritvor do 72 sata, nezvanično je rečeno "Vijestima" u Upravi policije.

Maja Boljević je uhapšena sinoć, nedugo nakon što je oko 19 sati u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici napala bivšu stanodavku Rašović.

"Vijestima” je sinoć nezvanično rečeno da su njih dvoje, naoružani pištoljem i drvenom letvom, upali u kuću Rašovićeve.

“Bivša stanarka držala joj je letvu ispod vrata i davila je, a momak je stajao ispred nje. Žena je zapomagala da neko od komšija zove policiju”, nezvanično je rečeno “Vijestima”.

Njeno zapomaganje je, navodno, čuo jedan od komšija i pozvao policiju.

“U tom trenutku njih dvoje krenuli su da bježe, a potom se vratili i oteli joj tri telefona”, prepričavale su sinoć komšije "Vijestima" ono što im je Rašović rekla nakon što su je napali.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", Boljevićeva je par mjeseci živjela u stanu koji je Rašović izdala njenoj rođaki. Stanodavka joj je nedavno otkazala zakup jer joj je uništila imovinu i nije plaćala račune.

Bonus video: