Uhapšen Podgoričanin, u vozilu pronađeno oko 33 kilograma skanka

"O događaju je obaviještena državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.Đ. liši slobode"
1 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava policije
Skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 28.11.2017. 12:31h

Beranska policija uhapsila je I.Đ. (28) iz Podgorice zbog sumnje da se bavio proizvodnjom, držanjem i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju iz Uprave policije.

"Službenici Odsjeka, CB Berane i OB Andrijevica su, 27.11.2017 godine oko 23.00 časa, postupajući po operativnim informacijama, u mjestu Salevići, na putnom pravcu Andrijevica – Mateševo, kontrollisali pmv marke "Toyota Yaris“ podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.Đ. (28) iz Podgorice", kaže se u saopštenju iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su pregledom vozila policijski službenici u prtljažnku pronašli i oduzeli bijeli džak i veću crnu torbu u kojima su se nalazila 33 veća pvc pakovanja sa biljnom materijom tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine od oko 33 kilograma.

"Pronađena biljna materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je obaviještena državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnjam, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju iz policije.

Bonus video: