Dnevnica: Pod temperaturom u misiji pomoći

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu je gost-radnik nove epizode Dnevnice.
3 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2017. 10:49h

U novoj epizdodi Dnevnice potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu radio je u Ulcinju različite poslove kako bi zaradio i sakupio novac za sedmogodišnjeg sugrađanina koji boluje od cerebralne paralize i kome su za liječenje matičnim ćelijama u Turskoj potrebna velika novčana sredstva.

„Bilo je jako hladno u Ulcinju na dan snimanja. Nimanbegu je bio prehlađen i pod temperaturom. Međutim, skupio je snage i nije htio da odloži snimanje. Pred njim je bio veliki cilj, pomoći dječaku i njegovim roditeljima u borbi sa bolešću. Njegova odluka da u takvom fizičkom stanju ipak radi i izdrži čitav snimajući dan je za veliko poštovanje“, kazali su iz produkcije Fabrika ideja koja proizvodi emisiju.

Nimanbegu je po oblačnom i vjetrovitom danu radio u nekoliko uspješnih ulcinjskih firmi. Iako se sa većinom poslova prvi put u životu sreo, saznajemo da je uspio da odgovori zadacima.

„Već na prvom zadatku, vjerovatno zbog visoke temperature, bilo mu je hladno. Međutim nakon nekog vremena i malo zahtjevnijeg rada, pojavile su se graške znoja na čelu. Posle toga je sve mnogo laganije išlo“ , kazali su iz produkcije.

Šta je sve radio potpredsjednik Skupštine Crne Gore, koji mu je bio cilj i da li je uspio da ga realizuje, gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti u novoj epizodi Dnevnice.

„Čast mi je biti u ovakvoj emisiji i pomoći sugrađanima. To je nešto što bi svako trebao da prihvati i uradi“ kazao je Nimanbegu nakon završenog snimanja.

Galerija

Bonus video: