Bijelo Polje: Policija rasvijetlila aktiviranje bombe?

A.K. je je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 27. jula oko 3.45 časova, došao u naselje Rakonja, kod kuće u kojoj boravi B.K. i aktivirao ručnu bombu M-75, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu
0 komentar(a)
policija, Foto: Vijesti online
policija, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 27.11.2017. 13:24h

Policija sumnjiči A.K. (23) iz Bijelog Polja da je aktivirao bombu kod kuće u kojoj boravi B.K.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzimajući operativne mjere i radnje, a nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, rasvijetlili krivično djelo počinjeno prije četiri mjeseca i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv A.K. (23) iz Bijelog Polja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnijeta krivična prijava protiv A.K.

A.K. je je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 27. jula oko 3.45 časova, došao u naselje Rakonja, kod kuće u kojoj boravi B.K. i aktivirao ručnu bombu M-75, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

"Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a nastupila je materijalna šteta na putničkim motornim vozilima marke "Fiat“ i marke "Toyota", oba bjelopoljskih registarskih oznaka", saopšteno je iz policije.

Bonus video: