Šest znakova da ste možda u vezi s pogrešnom osobom

U redu je nekad biti nesiguran u vašu vezu i njenu budućnost. Uvijek postoje situacije koje će vas natjerati da se zamislite. Vrijeme bi trebalo pokazati svoje i riješiti sve vaše nedoumice. S druge strane, ukoliko su takve stvari česte, trebale biste se zapitati
107 pregleda 0 komentar(a)
veza, svađa, Foto: Shutterstock
veza, svađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.11.2017. 19:14h

Nekad jednostavno niste zadovoljni vezom, a nekad vam trebaju znakovi koji će vam ukazati kako je vrijeme za promjene.

Jednostavno se morate zapitati je li vaš partner dobar odabir za vas. Psiholozi se slažu kako ovih šest znakova najbolje pokazuju da se radi o pogrešnoj osobi s kojom ste trenutno u vezi. Koji su to znakovi donosi Bright Side.

Stalne svađe

Normalno je da se svi parovi svađaju, ali ukoliko su te svađe česte i nastaju oko nekih sitnica, možda je vrijeme da se zapitate. Granica između bezvezne svađe i one opasne je stvarno tanka, a važno je da ju prepoznate na vrijeme. Zamislite samo kakva će vam biti budućnost, ako ostanete u vezi koja se sastoji samo od svađa. Nećete biti srećni, a uz to ćete biti i podložni svakodnevnom stresu što će loše uticati na vas.

Ljubomora

Isto kao i sa svađom u vezi i s ljubomorom treba imati mjere. Nekim parovima laska ljubomora partnera jer se tako osjećaju poželjno, dok drugi ne podnose ljubomoru i ljubomorne ispade. Ljubomora nije pokazatelj ljubavi. Zapamtite ovu činjenicu i živite u skladu s time.

Ravnodušnost

Govor tijela nikad ne laže. Kad ste zaljubljene u nekoga, onda to najčešće i pokazujete svojim tijelom, a da niste ni svjesne. Govor tijela se naravno mijenja s dužinom veze. Ako osjećate da je vaš partner zahladio odnose s vama, to ćete najbolje iščitati iz njegovog položaja tijela, ali i ponašanja. Sluša li vas dok mu pričate ili mu je sasvim svejedno. Je li okrenut prema vama cijelim tijelom i gleda li vas u oči samo su neki od pokazatelja.

Udaljenost

Bilo da se radi o doslovnoj udaljenosti u kilometrima. Kad se radi o odlasku vašeg partnera u drugu državu, situacija je poprilično teška. S vremenom će vaše sjećanje na njega izblijediti. Nikakav online razgovor ne može zamijeniti vaš zajednički život. Jednostavno nije isto. Ako i uspijete izdržati udaljenost, jednom kad opet budete zajedno pitanje je kako će vaša veza izgledati.

Nesigurnost

U redu je nekad biti nesiguran u vašu vezu i njenu budućnost. Uvijek postoje situacije koje će vas natjerati da se zamislite. Vrijeme bi trebalo pokazati svoje i riješiti sve vaše nedoumice. S druge strane, ukoliko su takve stvari česte, trebale biste se zapitati.

Različiti pogledi na život

Veza će vam uspjeti jedino ako vi i vaš partner imate jednake poglede na život i važna životna pitanja. Ako želite iste stvari i imate ista očekivanja. U suprotnom će vam biti jako teško uskladiti se, pogotovo ako niste spremni na kompromis, prenosi Radio Sarajevo.

Bonus video: