Da li je Pakjao izazvao Mekgregora: Još jedan šou u najavi

Mekgegor je u avgustu imao bokserski debi protiv Flojda Mejvedera, koji je izazvao veliku pažnju javnosti, donio veliku zaradu obojici boraca, ali su pravi ljubitelji plemenite vještine šou u Las Vegasu nazvali - farsom
0 komentar(a)
Mekgregor Pakjao, Foto: Ilustracija
Mekgregor Pakjao, Foto: Ilustracija
Ažurirano: 24.11.2017. 14:38h

Samo jedna poruka na društvenim mrežama bila je dovoljna da svjetski mediji razviju teoriju - Mani Pakjao, jedan od najboljih boksera svih vremena, želi borbu sa Konorom Mekgregorom, UFC zvijezdom i "instant" bokserom.

Pakjao je u poruci na tviteru poručio Mekgregoru da je "spreman za pravu boksersku borbu", a iako je tim legendarnog Filipinca demantovao da je u pitanju zvaničan poziv, bokserski svijet već bruji o tome da će se njih dvojica naći u ringu naredne godine.

Mekgegor je u avgustu imao bokserski debi protiv Flojda Mejvedera, koji je izazvao veliku pažnju javnosti, donio veliku zaradu obojici boraca, ali su pravi ljubitelji plemenite vještine šou u Las Vegasu nazvali - farsom.

U svijetu, u kome su novac i zabava pobijedili takmičarske vrijednosti, ništa, međutim, nije nemoguće, pa ni da Mekgregor ponovo uđe u bokserski ring i to protiv još jednog velikog asa tog sporta.

Bonus video: