Bračni par iz Podgorice oteo Albanca, zlostavljali ga, morili glađu...?

Albanski državljanin je smješten u KCCG gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i gdje je zadržan radi daljeg liječenja
95 pregleda 19 komentar(a)
otmica, Foto: Shutterstock
otmica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.11.2017. 14:17h

Policija je privela bračni par iz Podgorice, zbog sumnje da su kidnapovali albanskog državljaninaa zatim ga zlostavljali i primoravali na teške fizičke poslove.

"Naime, službenci CB Podgica su, postupajući po prijavi od 23.11.2017. godine, koju je podnio J.T. (56) iz Albanije, lišili slobode bračni par H.A. (52) i G.S. (44), oboje iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. Oni su, kako se sumnja, tokom proteklih šest dana fizički zlostavljali i primoravali oštećenog J.T. da obavlja različite teške fizičke poslove. Tom prilikom su mu nanijeli povrede a takođe poslednja dva dana nisu mu, kako se sumnja, davali ni hranu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Albanski državljanin je smješten u KCCG gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i gdje je zadržan radi daljeg liječenja.

O svemu je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se H.A. i G.S. uhapse i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.