Pred Dejanom je još mnogo velikih borbi, ako se vrati na pravi način

Samim tim što je prva nakon deset mjeseci pauze i što dolazi nakon prvog poraza, predstojeća borba je jedna od najznačajnijih u karijeri crnogorskog Dinamita
0 komentar(a)
Zlatičanin, Foto: Fightnetwork.com
Zlatičanin, Foto: Fightnetwork.com
Ažurirano: 22.11.2017. 08:04h

Dejan Zlatičanin boriće se 14. decembra u Njujorku protiv Kolumbijca Evinsona Erere, u povratničkoj borbi nakon gubitka titule prvaka svijeta.

Samim tim što je prva nakon deset mjeseci pauze i što dolazi nakon prvog poraza, predstojeća borba je jedna od najznačajnijih u karijeri crnogorskog Dinamita.

To je naglasio i njegov promoter Lu Dibela.

"Mislim da ga čekaju velike borbe, ako se vrati na pravi način. Ova borba je zamišljena da godinu završi pozitivno, a da se naredne godine vrati na najveću scenu. Na povratku se ne bori sa King Kongom. Želim da se vrati, da se osjeća dobro, da se prilagodi ringu. Biće mnogo akcije u ringu, za borce do 60 ili 63 kilograma, a on je borac koji može da radi i jednu i drugu kategoriju", katao je Dibela za ESPN.

Dibela se osvrnuo i na Zlatičaninov poraz od Majkija Garsije, u januaru, kada je branio pojas u lakoj kategoriji, u verziji WBC.

"Uhvaćen je na brzinu i dobro je što je pauzirao jedno vrijeme. Te večeri se borio sa velikim bokserom i - beng! Dogodilo se i događa se. Ali, mislim da je Dejan dobar borac, koji pruža dobre borbe, i koji je veoma jak", rekao je Dibela.

Bonus video: