Iskoristio nepažnju vlasnika i ukrao "reno" koji je ostao upaljen?

Iz policije se navodi da je I.R. iskoristio nepažnju M.P. koji je vlasnik vozila, a koji je vozilo ostavio upaljeno sa ključem u bravi u ulici Mitra Bakića
118 pregleda 3 komentar(a)
Reno Megan, Foto: Shutterstock
Reno Megan, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.11.2017. 13:34h

Podgoričanin I.R. uhapšen je zbog sumnje da je u ponedjeljak ukrao automobil "Renault Megane".

Iz policije se navodi da je I.R. iskoristio nepažnju M.P. koji je vlasnik vozila, a koji je vozilo ostavio upaljeno sa ključem u bravi u ulici Mitra Bakića.

"Nakon što je neopaženo ušao u vozilo I.R. se, kako se sumnja, odvezao sa lica mjesta u pravcu ulice Oktobarske revolucije a zatim je vozilo parkirao u ulici Spasoja Raspopovića na Koniku. Kriminalističkom obradom policijski službenici su u kratkom roku identifikovali, locirali i lišili slobode I.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila. Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku", navodi se u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac u Podgorici koji je naložio da se I.R. uhapsi "i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila."

Bonus video: