Bez granica: Zašto je jedan Mojkovčanin napustio DPS?

Kako se uz meze i piće vodi predizborna mojkovačka debata, ne propustite u večerašnjoj emisiji samo na TV Vijesti od 20 časova.
0 komentar(a)
bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 20.11.2017. 14:06h

U večerašnjem magazinu Bez granica gledate kako je i zašto jedan je Mojkovčanin napustio DPS. Razočaran zbog neispunjavanja obećanja iz te vladajuće partije odlučio je da kao predsjednik jedne mjesne zajednice pređe u opziciju. Njegov komšija i prijatelj, međutim, smatra da je to greška i da šteti selu ali on će u „Milovoj stranci ostati do kraja života“.

Kako se uz meze i piće vodi predizborna mojkovačka debata ne propustite u večerašnjoj emisiji samo na TV Vijesti od 20 časova.

U magazinu, takođe, vidjećete i istraživanje kako su praktično ostale bez nasljedstva nekolike budvanske familije, a sa vrijednom imovinom koju posjeduju u papirima. Zagubljeni u suvlasništvu oni godinama pokušavaju do „zagarantovanog prava na privatnu svojinu“.

Tu su i priče o izuzetnom životnom putu jednog romskog mladića, kao i šetnja po Ostrosu na tradicionalnoj Kestenijadi pokraj Skadarskog jezera...

Gledajmo se!

Bonus video: