Budućnost će učiti od jednog od najboljih kate trenera

134 pregleda 1 komentar(a)
Mousa, Foto: KK Budućnost
Mousa, Foto: KK Budućnost
Ažurirano: 17.11.2017. 18:32h

Nekadašnji trofejni egipatski karate reprezentativac i trener najboljeg kluba iz te karate velesile Ibrahim Magdi Mousa, voidće treninmge u karate klubu Budućnopst od 21. do 28. novembra.

Mousa je u trofejnoj kariejri bio osvajač srebrne medalje na Svjetskim igrama, juniorski prvak svijeta, a sa kata timom Egipta na prvenstvima svijeta osvajao je srebrnu i bronzanu medalju. On je pet puta bio prvak Afrike i 14 puta prvak Egipta.

"U periodu boravka Mousa će u Podgorici voditi treninge takmičarima našeg kluba u katama. Treninzi će se održavati u sportskom centru "Morača". Zadovoljstvo nam je da jedan od najboljih svjetskih kata takmičara, a ujedno je trener najboljeg egiptskog kluba "Ahly klub Kairo". Dolaskom Mouse uspostavljamo ponovnu saradnju koju je Budućnost imala početkom devedesetih godina, kada je naš klub dva puta bio gost reprzentacije Egipta. Vjerujem da će naši takmičari imati šta da nauče od jednog od najboljih svjetskih takmičara", rekao je Rajko Vujošević, direktor Budućnosti.

Bonus video: