Uhapšena Podgoričanka osumnjičena za više krađa

"Treće krivično djelo je počinjeno na štetu apoteke „Maksima plus“ koja se nalazi u sklopu TC „Delta City“ na način što je 16.11.2017.godine, oko 18.30.h, kako se sumnja, ušla u prostorije apoteke i iz staklene police otuđila jednu kutiju ljekova, nakon čega je uhvaćena od strane radnika obezbjeđenja i spriječena u daljem vršenju krivičnog djela"
97 pregleda 0 komentar(a)
krađa, Foto: Shutterstock
krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.11.2017. 14:36h

Policija je uhapsila Podgoričanku P.R.I. (37), zbog sumnje da je počinila više krađa.

"Ona je, kako se sumnja, prvo krivično djelo počinila 04.09.2017.godine,oko 21.00 časova, na način što je iskoristila nepažnju zaposlenih i sa rafova iz prodajnog objekta „Kuća Hemije“ u ulici Studenskoj – City Kvart, otuđila izvjesnu količinu kozmetičkih proizvoda. Drugo krivično djelo je počinjeno, kako se sumnja, 09.10.2017. godine, na način što je P.R.I. iskoristila nepažnju zaposlenih u butiku „Lisca“ – TC „Bazar“ i sa rafova otuđila ženski veš. Treće krivično djelo je počinjeno na štetu apoteke „Maksima plus“ koja se nalazi u sklopu TC „Delta City“ na način što je 16.11.2017.godine, oko 18.30.h, kako se sumnja, ušla u prostorije apoteke i iz staklene police otuđila jednu kutiju ljekova, nakon čega je uhvaćena od strane radnika obezbjeđenja i spriječena u daljem vršenju krivičnog djela", navodi se u Upravi policije.

Radnici obezbjeđenja su obavijestili CB Podgorica i zadržali osumnjičenu do dolaska policije.

"O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se P.R.I. liši slobode uz poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počionioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo krađa u produženom trajanju", kazali su u Upravi policije.

Bonus video: