Kad ćete me zvat' sljedeći put?

U svom Nikšiću, Milorad Mićo Gajović radio je i organizovao humanitarno veče kako bi pomogao tri dame različitih generacija koje žive u dosta teškim socijalnim i materijalnim uslovima
423 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2017. 07:51h

Milorad Mićo Gajović je možda posljednji čovjek u Nikšiću koga treba pitati da li je spreman da radi fizičke poslove. Ako biste pogledali unazad nekoliko decenija, teško da biste naišli na dan kada ovaj vrhunski sportista i jedan od najboljih nikšićkih boksera nije bio fizički spreman. Rezultati njegovih borbi najbolje govore o tome. Međutim, pored fizičke snage ovaj stasiti Nikšićanin ima i veliko humano srce.

„Kao što se pripremao za velike mečeve, tako se pripremao i za Dnevnicu. Danima je tražio načine, zvao humane ljude da se priključe, organizovao svoje prijatelje, samo da bi prikupio što više za jednu baku, majku i unuku koje su od njega očekivale samo da im pomogne da obezbijede drva za ogrijev ove zime. Pravilo da je dobra priprema veliki dio posla pokazalo se i ovoga puta kao tačno“, kazali su iz agencije Fabrika ideja koja producira emisiju Dnevnica.

Nikšič je i u prethodnim sezonama pokazao da je grad izuzetno humanih ljudi. Gledaoci sigurno pamte epizodu u kojoj je sakupljeno preko deset hiljada eura za majku i njenog bolesnog sina. To je ujedno i najviše sakupljenog novca u jednoj epizodi. Zato je Gajović imao poseban motiv, da nastavi tamo gdje su njegovi prethodnici stali.

„Radio je nekoliko poslova od kojih su neki imali veze sa njegovom profesijom. Kao sportista i nekadašnji olimpijski reprezentativac sa lakoćom je obavljao fizičke poslove, a naporan radni dan je za njega protekao kao lakši trening“, saopštili su iz produkcije.

Nakon što je završio sa poslom, Gajović je potrgovao namirnice porodici za koju je radio u Idea marketu, i od njih dobio donaciju u namirnicama koja ga sljeduje. Kako je izgledao njegov radni dan, koliko je sakupio i da li je uspio da obezbijedi pomoć koja se od njega očekivala, gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti u novom izdanju Dnevnice. A kako je izgledao dan snimanja epizode i kako ga je gost-radnik doživio najbolje govori pitanje Mića Gajovića na kraju snimanja:

„Kad ćete me zvat’ sledeći put?“

Galerija

Bonus video: