Rožaje: Naletio kolima na policajca, Bibić teško povrijeđen

Bibić je bio u redovnoj saobraćajnoj patroli koja je bila locirana kod objekta "Gradina company", a Dedejić je išao iz pravca Berana
196 pregleda 24 komentar(a)
crnogorska policija, STOP policija, Foto: Arhiva Vijesti
crnogorska policija, STOP policija, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.11.2017. 20:24h

Policajac Almir Bibić (40) iz Rožaja teško je povrijeđen na dužnosti kada je na njega automobilom "Seat kordoba" beranskih tablica naletio Armin Dedejić (27).

Bibić je bio u redovnoj saobraćajnoj patroli koja je bila locirana kod objekta "Gradina company", a Dedejić je išao iz pravca Berana.

"Danas, 13.11.2017.godine oko 18,40 časova, na magistralnom putu br. 2 u ulici Ibarskoj, Opština Rožaje, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač A.D. (27) iz Rožaja koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Seat Cordoba“, beranskih registarskih oznaka, i policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti Rožaje A.B. iz Rožaja. Do nezgode je došlo na način što se vozač A.D. pomenutim vozilom kretao iz pravca Kalača u pravcu Rožaja i dolaskom na kritično mjesto je iz za sada nepoznatih razloga ostvario kontakt sa policijskim službenikom A.B. koji je u trenutku nezgode vršio kontrolu saobraćaja na magistralnom putu br. 2 u pomenutoj ulici, neposredno ispred marketa u Rožajama", saopštili su iz Uprave policije.

Dedejić je uhapšen i određen mu je pritvor i u prvom iskazu tužilaštvu izjavio je da navodno nije vidio policajca na putu.

Policajac je hitno prebačen u beransku bolnicu odakle je dalje transportovan u Klinički centar dok mu se ljekari bore za život.

Bonus video: