Bez granica: Crnogorski inženjer riješio pitanje mita o Atlantidi

U magazinu na TV Vijesti večeras otvaramo i priču o uvodjenju stečajeva u ulcinjskim opštinskim preduzećima koja su do ponora doveli, uglavnom, dugovi prema glomaznim upravljačkim strukturama.
130 pregleda 0 komentar(a)
bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 13.11.2017. 11:35h

U večerašnjem magazinu Bez granica gledate kako je jedan crnogorski inženjer riješio pitanje mita o Atlantidi. Gost magazina je pronalazač Zoran Ilinčić čiji izumi dobijaju brojne nagrade na sajmovima pronalazaštva ali se, uglavnom, što se realizacija njegovih ideja u Crnoj Gori tiče, zastaje na patentima. „Možda u Crnoj Gori ne možemo proizvoditi avion sa mojim revolucionarnim poboljšanjima na krilu, ali fabriku sa najboljim biciklima na svijetu bi mogli“, kaže Ilinčić.

U magazinu na TV Vijesti večeras otvaramo i priču o uvodjenju stečajeva u ulcinjskim opštinskim preduzećima koja su do ponora doveli, uglavnom, dugovi prema glomaznim upravljačkim strukturama. Pričamo i o japanskoj kulturi i tradiciji sa japanološkinjama iz Japanskog ugla u Podgorici, a pogledajte i reportažu o stanju nikšićkih vještačkih jezera nakon ovogodišnje suše. Ugroženost riba i ptica je posljedica prekomjerne sječe šuma, upozoravaju naučnici i ekolozi.

Večeras od 20 časova ne propustite neobičan kuriozitet o gradu Kolašinu, koji je u tranziciji izgubio jednu svoju cijelu – ulicu! Gledajmo se...

Bonus video: