Samo pobjeda i drugog takmičarskog dana

Jedinu pobjedu ostvario je Arso Milić, koji je u prvom kolu kategorije do 81 kilogram savladao Španca Hoze Mariju Mendiolu.
6 komentar(a)
Arso Milić, Foto: Zoran Đurić
Arso Milić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.11.2017. 14:15h

Kao i prvog danas, crnogorski džudisti sa samo jednim trijumfom završili su i drugi takmičarski dan Evropskog prvenstva za džudiste do 23 godine u Podgorici.

Jedinu pobjedu ostvario je Arso Milić, koji je u prvom kolu kategorije do 81 kilogram savladao Španca Hoze Mariju Mendiolu.

U drugom kolu izgubio je od Bjelorusa Viktora Klivusaua.

Ostali crnogorski džudisti Balša Sinanović (do 73), Novo Raičević (do 81), Ivana Šunjević i Mirijana Milić (do 63) i Jovana Peković (do 70) nastup su završili bez pobjede.

Sinanović je na startu poražen od Azerbejdžanca Murada Fatijeva, Raičević je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom izgubio od Moldavca Dorina Gotonage.

Šunjević je poražena od Svetlane Dakić iz Srbije, a Milić od Ebe Glas iz Švedske.

Od Peković bolja je bila Njemica Liza Dolinger.

Sjutra, posljednjeg dana šampionata na programu su kategorije do 90, do 100 i preko 100 u muškoj i do i preko 78 kilograma u ženskoj konkurenciji.

Crnu Goru će predstavljati Lazar Ćupić (do 90), Danilo Pantić i Petar Vlahović (do 100), Slobodan Vukić (preko 100 kilograma), Hana Kriještorac i Kristina Milić (do 78) i Jovana Nikić (preko 78).

Jedini trijumf juče je upisao Jusuf Nurković, dok su Petar Klikovac (do 60), Ivana Nikolić (do 48), Elma Ličina (do 52) i Tamara Gardašević (do 57), bez pobjede su završili nastup na šampionatu.

Bonus video: