PRVA LIGA ODBOJKAŠICA (5. KOLO)

Maksimalne pobjede Luke Bar i Rudara

0 komentar(a)
Budućnost Bemax - Rudar, Foto: OSCG
Budućnost Bemax - Rudar, Foto: OSCG
Ažurirano: 04.04.2019. 23:44h

Očekivane i maksimalne pobjede upisale su odbojkašice Luke Bar i Rudara u prvim mečevima 5. kola Prve ženske lige.

Luka Bar je kod kuće protiv Herceg Novog stigla do četvrte pobjede u prvenstvu (ima samo poraz od Galeba). Novljanke su upisale treći poraz.

Rudar je slavio u Podgorici protiv Budućnost Bemaxa, u meču u kojem je imao problema jedino u drugom setu, koji je dobio na razliku, iako je vodio 18:11 i 22:17...

“Čestitam ekipi Rudara na pobjedi, mi smo na momente igrali dobru odbojku pogotovo u drugom setu i nismo iskoristili šansu koja nam se pružila da ga osvojimo. Ovo je mlada ekipa i oscilacije su sasvim očekivane i dalje vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje”, izjavio je trener Budućnosti Bemaxa, Ognjen Babalj.

Prva liga odbojkašica (5. kolo)

Luka Bar - Herceg Novi 3:0 (25:18, 25:18, 25:14)

Bar - Dvorana: SD „Topolica“. Gledalaca: oko 80. Sudije: Beljkaš i Tošić (oboje iz Bara).

Luka Bar: Petrović, Dević, Duraković, Cenović, Ratknić, Rovčanin, Rosić, M. Rosić, Vukoslavčević, Vuković, Čarapić, Knežević, Barjaktarović.

Herceg Novi: S. Kapor, Ćirović, Stojanović, Bratić, Mališić, Mitrović, A. Zeković, Bečanović, Arsović, A. Kapor, Novitović, N. Zloković.

Budućnost Bemax - Rudar 0:3 (14:25, 25:27, 15:25)

Podgorica - Dvorana: JU Medicinska škola . Gledalaca: oko 100. Sudije: Plamenac i Simonovska (oboje iz Bara).

Budućnost Bemax: S. Sutaj, Drljević, Prelević, E. Sutaj, Đurović, Peković, Pejović, Kiković, Pavlović, Janičić, Savović, Šćekić, Bazović. Trener: Ognjen Babalj.

AOK Rudar: Bojović, Čakar, Vučetić, Milinković, Svrkota, Bulatović, Loncović, Petrović, Džaković, Vujadinović, Džarić, Palibrk, Stanić. Trener: Nataša Marković.

Subota

Nikšić - Galeb (16.30)

Odloženo: Morača - Budvanska rivijera

Slobodan je Gimnazijalac