Uhapšen Podgoričanin: Policija kod njega pronašla oko sedam grama heroina?

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.M. liši slobode"
2 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.11.2017. 11:46h

Crnogorska policija uhapsila je I.M. (31) iz Podgorice, koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici CB Podgorica su, 09.10.2017. godine, prilikom kontrole I.M. (31) iz Podgorice pronašli i oduzeli devet pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko sedam grama", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se I.M. bavio tzv. uličnom prodajom opojne droge heroin.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: