Novi Sad: Policija pretresla kuću Cvijovića, povezanog i sa CG klanovima

Prema nezvaničnim saznanjima B92, uhapšena je jedna osoba, a 021.rs navodi da se radi o Cvijovićevom pašenogu
69 pregleda 0 komentar(a)
Novi Sad, Foto: Shutterstock.com
Novi Sad, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 09.11.2017. 21:00h

Novosadski portal 021.rs je javio je da su blokada i pretres jedne kuće u Novom Sadu izvršeni po zahtjevu češke policije.

Kako se navodi, pretres je izvršen u kući Radoslava Cvijovića, koji je uhapšen u Češkoj.

Prema nezvaničnim saznanjima B92, tom prilikom je uhapšena jedna osoba, a 021.rs navodi da se radi o Cvijovićevom pašenogu.

Radio televizija Vojvodine (RTV) je ranije javila da na uglu ulice Cara Dušana i Trga 27. marta u Novom Sadu jake policijske snage od 16 sati drže u okruženju jedan privatni objekat

Advokat Ljubomir Apro je za RTV izjavio da je izvršen pretres kuće njegovog klijenta Radoslava Cvijovića, ali da ništa kompromitujuće nije pronađeno.

Inače Radoslav Cvijović, zvani Cviko, se od ranije dovodi u vezu sa narko klanom Nenada Opačića i crnogorskim klanovima, navodi RTV.

Reporterka B92 sa lica mjesta javila je da su u kući maskirani specijalci, sa njima je primijećena i jedna žena, koja vjerovatno živi u tom objektu, a svjedoci kažu da se prilikom akcije čuo zvuk obijanja vrata.

Novosađanima je ova kuća veoma poznata, pošto je izgrađena u obliku broda, naveo je B92 i dodao da će policijske akcije biti nastavljene i u toku večeri, tako da se ne očekuje nikakvo zvanično saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova, dok akcije ne budu gotove.

Prethodno je reporterka B92 potvrdila da je jedna kuća na Trgu 27. marta kod Srednje medicinske škole blokirana sa svih strana, kao i da u akciji učestvuju i pripadnici Žandarmerije i Specijalnih antiterorističkih jedinica.

Na mjestu dešavanja bilo je policijskih džipova i drugih vozila sa beogradskim registracijama, a kuća je bila okružena sa svih strana.

Bonus video: