Uhapšen Podgoričanin: Policija u kolima pronašla lovačku pušku

Pronađena puška će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
69 pregleda 2 komentar(a)
lovačka puška, Foto: Shutterstock
lovačka puška, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.11.2017. 11:57h

Kolašinska policija juče je uhapsila M.M. (37) iz Podgorice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su juče postupajući na osnovu operativnih saznanja lišili slobode bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Naime, službenici OB Kolašin su, 08.11.2017. godine oko 15,00 časova u mjestu Vladoš, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršili pregled vozila marke „VW Golf IV“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice M.M. (37) iz Podgorice, dok se na suvozačevom mjestu nalazio D.M. (34) iz Podgorice. Pregledom lica i vozila policijski službenici su na zadnjem sjedištu vozila u crnoj kesi pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Anson Deey-S“ kalibra 12 mm, za koju M.M. ne posjeduje oružni list", kazali su iz Uprave policije.

Pronađena puška će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

Bonus video: