Jesenja magija učinila je vrtić Ljubica Popović posebno šarenim i razdraganim

Rapsodija boja, šuštanje lišća, dobovanje kaplica kiše o prozor i magični prizori jeseni najmlađima uvijek ozare lice. Kažu da ovo godišnje doba vole iz više razloga
394 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Printscreen (YouTube)
Boje jutra, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 09.11.2017. 09:36h

Jesen je doba sa najtoplijim i najnježnijim bojama prirode. Njene ljepote dočarali su nam i mališani iz vrtića Ljubica Popović koji su plesom, pjesmom i glumom roditeljima i mlađim drugarima pokazali kakve sve čari ovo godišnje doba nosi.

Rapsodija boja, šuštanje lišća, dobovanje kaplica kiše o prozor i magični prizori jeseni najmlađima uvijek ozare lice. Kažu da ovo godišnje doba vole iz više razloga.

"Jesen nam donosi puno voća koje mi volimo i koje jedemo. Jesen je isto nešto što je posebno i lišće opada sa grana."

"Pada kiša, duva vjetar i jedemo voće. Volim zato što pada kiša i može da zahladi."

"Zato što ima jabuke, kruške, šljive, mandarine, grožđe."

Ja volim zato što pada lišće.

Jesenja magija učinila je vrtić Ljubica Popović posebno šarenim i razdraganim. Svečanost koju su vrijedni mališani zajedno sa vaspitačicama priredili svojim roditeljima i drugarima, obilovala je čarobnim stihovima i dramskim skečevima.

"Priredba je bila odlična, vaspitačice bar sa mojim djetetom puno rade. Uvijek su neke priredbe, maskenbali, znači oduševljena sam."

"Super, znači odlično. Uvijek dolazim na ove priredbe da podržim svu djecu da se druže da igradju, da pjevaju, i to je sreća najveća."

"Predivno, maštovito, i mališani i vaspitačice."

Predivne nijanse prirode djeca su prenijela na papir pa je priređenja i manja izložba crteža. Manifestacija "Lišće žuti, s grana pada, ulicama moga grada" samo je dio aktivnosti koje se, prema riječima vaspitačice, organizuju tokom cijele godine.

"Djeca uvijek rado učestvuju u svim ovim aktivnostima sa velikim zadovoljstvom i njihovom neiscrponom energijom što se i danas osjeća, zbog toga su ove svečanosti tako posebno vesele sa tako puno smijeha i radosti, I dok se pripremamo za ove aktivnosti oni željno iščekuju da pokažu svojom igrom i pjesmom sve ono što su naučili i što znaju", kazala je koordinatorka vrtića Ljubica Popović Milodarka Patković.

Do naredne priredbe koja je zakazana za 20. novembar, Dan djeteta, ostaje nam da uživamo u jesenjim čarima i ukusnim plodovima, što nam mališani vrtića Ljubica Popović i poručuju.

Bonus video: