Jedna osoba teže a četiri lakše povrijeđene u udesu u Nikšiću

U nezgodi su učestvovala vozilo firme „Lux taksi“ (NK BV 740) kojim je upravljao Đurović, a sa njim u automobilu su bile Slavica Grbović i njena kćerka, „Golf 2“ (NK AC 432) za čijim upravljačem se nalazio Saša Lalić
438 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2017. 08:20h

U saobraćajnoj nezgodi koji se dogodio juče oko 17 časova u Ulici "Narodne omladine“ u Nikšiću, jedna osoba je zadobila teže povrede, dok je njih četvoro lakše povrijeđeno.

Slavica Grbović (40) je zbog preloma rebara zadržana na odjeljenju opšte hirurgije u nikšićkoj Opštoj bolnici, dok je njena šesnaestogodišnja kćerka J.G. prošla sa lakšim povredama, ali je zbog opservacije takođe zadržana na hirurgiji. Sa lakšim povredama prošli su Nenad Đurović (31), Dragana Lalić (38) i Saša Lalić (40) i svi oni su nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje, dok je Ranko Zorić (25), prošao bez povreda. Svi su iz Nikšića.

U nezgodi su učestvovala vozilo firme „Lux taksi“ (NK BV 740) kojim je upravljao Đurović, a sa njim u automobilu su bile Slavica Grbović i njena kćerka, „Golf 2“ (NK AC 432) za čijim upravljačem se nalazio Saša Lalić, dok je Dragana Lalić bila na mjest suvozača, i kombi marke „mercedes“ (NK CK 129), kojim je upravljao Zorić. Kako je došlo do nezgode utvrdiće istraga. Uviđaj su obavili službenici nikšićkog Centra bezbjednosti.

Galerija

Bonus video: