Uz EON pakete uštedite i do 150 eura!

Sve na jednom mjestu u vašem domu

14365 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Ukoliko već niste, ove jeseni uvjerite se zašto je EON mnogo više od televizije!

Telemach je svojim korisnicima omogućio super povoljne pakete televizije, interneta i telefonije po jedinstvenoj cijeni na tržištu koja će donijeti uštedu vašem kućnom budžetu.

Odlučite se za jedan od tri različita EON paketa – EON Light, EON Full ili EON Premium i iskoristite akciju po cijeni od 14.90 EUR u prvih šest mjeseci. Na taj način možete da uštedite i do 150 eura!

Osim cijene, šta je još zajedničko za ova tri EON paketa?

To što ćete ponovo uživati u gledanju televizije! Sa lakoćom možete da pratite svoje omiljene televizijske programe, sadržaje na Youtubu ili pokrenete na hiljade drugih aplikacija iz Google Play Stora.

EON će zauvijek promijeniti iskustvo gledanja televizije, jer vas u Video Klubu čeka preko 19.000 sjajnih filmova i serija.

Ukoliko nešto propustite od sadržaja, EON vam omogućava vraćanje propuštenog do 7 dana unazad.

Telemach je mislio i na najmlađe koji imaju svoj EON Kids kutak, ali i aplikaciju EON Connect – kako bi surfovanje bilo potpuno bezbjedno uz kontrolu kućnog interneta.

Dostupna vam je i EON aplikacija za gledanje sadržaja bilo kada i bilo gdje, kao i TIDAL – globalno popularna muzička platforma.

Sve ove aktivnosti, koje možete da prilagodite vašim potrebama, prati najbolji internet do 1 Gbps.

Najbolji TV sadržaj

Na EON-u vas čeka najbolji televizijski program! Samo na Sport Klubu svi korisnici mogu da gledaju najtraženije sportske sadržaje - Premijer ligu, Bundesligu, Evroligu, Evrokup i druge najpopularnije sportske događaje, kao i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022 na kanalu Nova M.

Emisije "24 minuta za Zoranom Kesićem", “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, “Utisak nedelje”, “Među nama”, “Balkanskom ulicom” i druge emituju se na kanalima Nova M i Nova S.

EON paketi dostupni su u Crnoj Gori već tri godine, a zahvaljujući United Grupi EON je prisutan i u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, od nedavno u Bugarskoj i uskoro u Grčkoj.

Za više informacija posjetite Telemach sajt ili pozovite Kontakt centar na 1800.