Šaković udario đaka u dvorištu škole?

Direktor škole Ranko Vušović kazao je da su prijavili roditelja policiji "zbog toga što je počupao dijete"
1554 pregleda 47 komentar(a)
OŠ Branko Božović, Foto: Luka Zeković
OŠ Branko Božović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.11.2017. 15:09h

Bezbjednosno interesantna osoba Aleksandar Šaković prekjuče je, prema tvrdnjama više očevidaca "Vijesti", u dvorištu Osnovne škole "Branko Božović” u Zagoriču, udario učenika sedmog razreda šakom.

Iz Uprave policije “Vijestima” je saopšteno da je Šaković priveden zbog zlostavljanja maloljetnika i da će biti predat tužilaštvu.

Očevici su ispričali "Vijestima" da se sve dogodilo na poligonu škole za vrijeme šestog časa, kada je Šaković prišao dječaku, uhvatio ga za vrat i navodno udario šakom.

"Nakon toga je vikao na dječaka, a profesor fizičkog nije pokušao ništa da uradi da bi spriječio maltretiranje učenika”, kazao je jedan očevidac.

Kako su istakli svjedoci, nije prvi put da Šaković pravi probleme u ovoj školi.

Direktor škole "Branko Božović" Ranko Vušović kazao je juče "Vijestima" da su prijavili roditelja policiji "zbog toga što je počupao dijete".

Na pitanje "Vijesti" da li je to uradio Šaković, odgovorio je "imate tačnu informaciju".

Vušović je kazao da su se dva dječaka posvađala, jedan iz četvrtog, a drugi iz sedmog razreda, da je Šaković otac mlađeg.

On tvrdi da se incident nije dogodio za vrijeme nastave, ali da je to bilo na poligonu škole.

"Policija je dolazila, sada je sve na njima. Dječak nije zadobio povrede, pričao sam sa roditeljima oba naša učenika. Toliko vam mogu samo kazati”, odgovorio je Vušović.

"Vijesti" su pokušale da dobije komentar od Šakovića, ali mu je telefon bio isključen.

Bonus video: