Na Ski centru Kolašin 1600, 18. decembra zvanično počinje zimska turistička sezona 2021/22

Za one koji žele da budu pod otvorenim nebom, ove godine po prvi put, biće trajno instaliran mobilni šank u kome ćete biti posluženi pićem i hranom, bez ulaska u restoran. Potrudili smo se da sve bude na dohvat ruke.

18912 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Skijališta Crne Gore
Foto: Skijališta Crne Gore

Onome ko u decembarskom danu gleda u blijedo sunce u Podgorici skoro da je nezamisliva sniježna idila na obroncima Bjelasice. Tako se teško i spemiti za raspon temperature koji se postepeno unižava i to već idući kanjonom Morače. Često kažemo, bespotrebno je putovanja vezivati jedino za pečat u pasošu jer, makar mi ovdje, u radijusu od 100 km uvijek imamo čemu da se radujemo. Ovog puta radujemo se “odobrenju” početka zime. Ski centar Kolašin 1600 zvanično počinje sa radom 18. decembra 2021.godine. I to kreće “punom parom”. Za sami početak rada ski centra, u dobrom duhu, nastupa pionir DJ scene Marko Nastić, koji će bez sumnje upotpuniti ugođaj i na pravi način uvesti, u šta smo uvjereni, u jednu dugu i nezaboravnu skijašku sezonu.

Ski centar, koji trenutno raspolaže sa kapacitetom od 10,5 km sniježnih staza, do kojih se dolazi žičarom K-8 i od ove godine trakom za početnike kao novinom, poslužiće kao dobar “warm up” za sve one koji žele da provedu kvalitetno vrijeme na našem ski centru. Pored staza, koje se svakodnevno “štampaju” i pripremaju za prve skije, bordove i zavoje, u sklopu Ski centra nalazi se i restoran “Troglava” koji je kategorisan sa pet zvjezdica, a u kojem se možete poslužiti toplim pićima, vrhunskom domaćom hranom, što u potpunosti zaokružuje idiličnu atmosferu ski centra.

Skijališta Crne Gore
foto: Skijališta Crne Gore

Za sve one koji traže još malo avanture preko klasičnih zimskih sportova, u saradnji sa turističkom agencijom, nudimo mogućnost vožnje motornih sanki sa iskusnim vozačima, koji će vam na najbolji način predstaviti Bjelasicu, kroz adrenalinski naboj. Osim toga, moguća je organizacija zimskog hajkinga, šetnje krpljama po noći i danu.

A za one koji žele da budu pod otvorenim nebom, ove godine po prvi put, biće trajno instaliran mobilni šank u kome ćete biti posluženi pićem i hranom, bez ulaska u restoran. Potrudili smo se da sve bude na dohvat ruke.

Sa svim rečenim u vezi, potrudićemo se da svaki vaš dan, dok traje sezona, na ski centru Kolašin 1600 bude nezaboravan i da će se prepričavati naširoko, jer pored ovog event-a spremili smo još mnogo nastupa i mnogo dobre zabave. Već pomenuti Marko Nastić je devedesetih postao glavna zvijezda tehno scene koja je u tom momentu bila u usponu. Poznat kao strastveni ljubitelj muzike, eksperimentisao je sa raznim žanrovima, što je dovelo do razvijanja njegovog stila koji je u dijapazonu od techno i techno tribal stila, pa sve do kombinovanja techno, minimal-a, tech house-a i breakbeat-a. Dvadesetpetogodišnja karijera je i više nego pokazatelj da je Marko, kao što je već rečeno dugogodišnji pionir naše DJ scene, zato sa punim pravom očekujemo vrhunski beat i još bolju energiju na dan otvaranja. Pripremu i set nakon Nastića će raditi Vuk Đurišić i Lazar / radio Zunzar, koji su prepoznati po dobroj atmosferi koja prati njihove setove, kao i istančanom osjećaju za elektroniku. Želimo najaviti samo neke od izvođača koji će sa vama igrati na snijegu: Aleksandra Duende, MIMI_FY, Niggor, WHO SEE… Zato, spremite dobru energiju, zagrijte srca i pravac ski centar 1600, jer mi smo mjesto vrhunske zabave. Čekamo vas i dobrodošli.

Detaljne informacije o Skijalištima Crne Gore, cjenovnike, novosti i ostale pojedinosti možete naći na web sajtu www.skijalista.me.