Krapoviću ''Dnevnica'' veća nego plata

Večeras je na programu treća epizoda novog serijala emisije Dnevnica, u kojoj je gost predsjednik opštine Budva.
130 pregleda 1 komentar(a)
Krapović - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Krapović - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 01.11.2017. 08:25h

Prvi političar u trećoj sezoni Dnevnice koji je dan u kabinetu zamijenio za dan na različitim poslovima, uglavnom fizičke prirode, je predsjednik budvanske opštine Dragan Krapović. On je radio u plažnom baru na raznim pozicijama, u hotelu i fabrici betona. Cilj je poznat – zaraditi i sakupiti sredstva da bi se pomoglo onima kojima je pomoć potrebna.

„Dragan Krapović definitivnio razbija predrasudu da većina političara pored toga što se uglavnom loše bave svojim poslom, ne umiju ništa drugo bolje da rade. Ako Dragan nekada ne bude radio to što danas radi, sigurno neće ostati bez hleba, jer sve što mu je dato u zadatak obavljao je na izuzetno visokom nivou. A sa druge strane, ako posao prvog čovjeka grada obavlja poput poslova koje je radio u emisiji, onda je Budva u sigurnim rukama“, kazali su iz Fabrike ideja, agencije koja producira Dnevnicu.

Krapović je radio kako bi pomogao šestočlanoj porodici Marinković, koja živi u stanu od dvedesetak kvadrata u prilično lošim uslovima. Da bi sakupio što više novca organizovao je koncert gradske muzike u Starom gradu gdje su građani i turisti mogli da doniraju.

„Siguran sam da sam iskoristio dan na najbolji način. Bilo je naporno, ali zadovoljstvo porodice za koju sam radio je velika satisfakcija za svaki trenutak cjelodnevnog rada. Mislim da smo svi napravili dobar rezultat i puno mi je srce zbog toga“, reko je prvi čovjek Budve nakon završene misije.

Sumirajući rezultate rada prilikom odlaska u trgovinu u Idea market, kako bi trgovao namirnice za porodicu Marinković, ekipa je primijetila da je na pojedinim mjestima Dragan jako dobro finansijki prošao.

„Ako se pogleda dnevnica koju sam dobio na nekim poslovima, ne mogu a da ne primijetim da je veća nego plata predsjednika opštine“, uz osmijeh je konstatovao Krapović.

Šta je radio Dragan Krapović, kako je obavljao poslove na plaži, vodi, restoranu, hotelu i fabrici betona, da li je i sa koliko uspio da pomogne šestočlanu porodicu, gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti u novom izdanju emisije Dnevnica.

Bonus video: