Carlsberg Montenegro predstavlja vjerovatno najbolji video serijal o pivu

Vjerovatno najbolje pivo na svijetu!

35920 pregleda 36 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Carlsberg
Foto: Carlsberg

Polazeći od činjenice da godinama unazad Carlsberg za svoj proizvod veže kvalitet izvan kvantiteta, stavljajući u fokus zadovoljne potrošače širom svijeta, uz to imajući u vidu da sljedeće godine naš brend obilježava 175 godina postojanja, u kratkoj video formi prikazujemo ono što zapravo čini krunu svakog uspjeha.

Crnogorski glumac Branimir Bane Popović u novom video serijalu našeg brenda, prenosi poruku o putu kojim se naš brend kretao ka samom vrhu ove industrije. Cijela kampanja nosi naziv "VJEROVATNO" što je i zvanični slogan brenda Carlsberg.

Carlsberg
foto: Carlsberg

Video serijal biće emitovan na zvaničnom YouTube kanalu Carlsberg Montenegro, kao i na našoj Instagram i Facebook stranici, gdje već sada možete pogledati prvi video pod nazivom Proces.

Sjajnom produkcijom video serijal prikazuje savremen pristup tradicionalnim motivima, ozbiljan stav i nepogrešivi ukus Carlsberg piva, a upravo sve to je ono zbog čega potrošači širom svijeta ostaju vjerni našem brendu toliko godina.

Carlsberg- Proces

Podsjećamo, Carlsberg grupacija osnovana je 1847.godine u Kopenhagenu i predstavlja jednu od najvećih na svijetu. Za taj period Carlsberg je postao jedan od omiljenih brendova širem svijeta, a u Crnoj Gori je oduvijek bio premium pivo vrhunskog kvaliteta koje se jednako voli tokom cijele godine.

Vjerujemo da će ljubitelji piva uživati u video serijalu koji će biti prikazan u narednim mjesecima.

Pratite naše zvanične kanale na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/carlsbergmne/,

Instagram: https://www.instagram.com/carlsbergmontenegro/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCoc5R2q9pTXvDsgA2VnO-Tw

jer smo uvjereni da ćete sa nestrpljenjem iščekivati svaki sljedeći video iz ovog serijala.

Carlsberg

Vjerovatno najbolje pivo na svijetu!