Bar: Nova pogibija na pruzi u Ilinu

Prema prvim saznanjima, Noveljić se kretao prugom u smjeru Sutomora. Uviđaj je sa službenicima CB Bar obavio Osnovni državni tužilac u Baru Milenko Magdelinić koji je naložio obdukciju i vještačenje
275 pregleda 3 komentar(a)
nesreća, Ilino, Munevera Adžović, Foto: Anto Baković
nesreća, Ilino, Munevera Adžović, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 26.10.2017. 17:10h

Dragan Noveljić (65) iz Sutomora smrtno je stradao danas nešto prije 17:30 na željezničkoj pruzi u naselju Ilino. Pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga, njega je udario elektromotorni putnički voz koji je iz Bara išao za Podgoricu.

Policiji je nesreća prijavljena u 17.33, a mjesto kontakta voza i nesrećnog Noveljića bilo je nekih 50-ak metara od željezničkog stajališta u Šušanju.

Prema prvim saznanjima, Noveljić se kretao prugom u smjeru Sutomora. Uviđaj je sa službenicima CB Bar obavio Osnovni državni tužilac u Baru Milenko Magdelinić koji je naložio obdukciju i vještačenje.

Prethodna pogibija na pruzi u Ilinu, nekoliko stotina metara dalje, desila se 15. oktobra, kada je stradao Baranin Zejnel Mujić(50). Njega je kod željezničkog mosta oko 15:15 udario lokalni putnički voz koji je sa barske stanice krenuo za Podgoricu.

Bonus video: