Podgorica: Maloljetnik (16) osumnjičen za obljubu nad djevojčicom (12)

"M.M. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je vršio obljubu sa djetetom više puta u prethodnih 20 dana, zloupotrebljavajući komšijske odnose i odsustvo roditelja oštećene djevojčice", saopšteno iz policije
50 pregleda 1 komentar(a)
pedofilija, maltretiranje, mučenje, zlostavljanje, Foto: Shutterstock.com
pedofilija, maltretiranje, mučenje, zlostavljanje, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.10.2017. 10:45h

Maloljetni M.M. (16) iz Podgorice lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio obljubu nad dvanestogodišnjom djevojčicom.

"Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo obuljuba sa djetetom počinjena na štetu dvanestogodišnje djevojčice i tom prilikom lišili slobode maloljetnog M.M. (16) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. M.M. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je vršio obljubu sa djetetom više puta u prethodnih 20 dana, zloupotrebljavajući komšijske odnose i odsustvo roditelja oštećene djevojčice", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorice koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom.

Bonus video: