Tvrdi da Dujović glumi žrtvu "jer mu se može"

Iz Osnovnog tužilaštva rekli da su prikupili dokaze "koji upućuju na postojanje osnovane sumnje da su B.S. i R.F. izvršili krivično djelo"
441 pregleda 9 komentar(a)
tuča, Foto: Shutterstock.com
tuča, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.10.2017. 06:11h

Petar Dujović (22) započeo je tuču sa Filipom Radulovićem (29) i mojim sinom Stefanom Boškovićem (25), a sada glumi žrtvu, tvrdi Mesudija Šabotić.

Boškovićeva majka zbog toga je juče podnijela krivičnu prijavu protiv Dujovića - sina predsjednika Apelacinog suda Mušike Dujovića.

"Stefan i Filip izašli su iz ulaza i prošli pored djevojke koju poznaju i nekog momka. Moj sin i ta djevojka razmijenili su par rječi, onda se umiješao muškarac koji je bio sa njom, počeo da mu prijeti i govori mu da se gubi odatle. Filip je odvukao Stefana i rekao tom muškarcu, za kojeg sad znamo ko je, da nema potrebe da se svađaju i okrenuo se. Tada ga je Dujović napao, a nakon toga su se potukla sva trojica. Svi su povrijeđeni, a Dujović glumi žrtvu, iako je krivac, čak je i policiji rekao da je bio nervozan i da je on kriv”, tvrdi Šabotić.

Podgoričanka ističe da joj je sin u nedjelju veče kući došao krvav, pocijepane odjeće... i da joj je rekao da su se tukli sa nekim nepoznatim muškarcem, ali da niko nikog nije prijavio.

"Ispričao mi je da je, kada je Dujović pošao sa djevojkom, naišla patrola, legitimisala ih, pitala da li su se tukli, a zatim ih ostavila da sjede na trotoaru u Bloku V. Zato su i znali ko su, kada je Dujović prijavio. Pozvali su mog sina juče telefonom i rekli mu da dođe i da izjavu, otišao je sam u CB i od tada neće ništa da nam kažu o njemu. Rekli su mi da je Dujović teško povrijeđen i da je u bolnici, kada sam policji rekla da hoću da ga obiđem i izvinim se ako treba, tražili su da to ne radim, zbog čega sumnjam da nije u bolnici”.

“Vijestima” je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici odgovoreno da su tokom izviđaja prikupili dokaze koji upućuju na postojanje osnovane sumnje da su B.S. i R.F. izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, na štetu oštećenog P.D.”

Nismo moćni i nismo znali čiji je sin

Šabotić je ispričala “Vijestima” da njen sin i Radulović prolaze golgotu samo zbog toga što je muškarac sa kojim su se tukli sin Mušike Dujovića.

"Mi nismo ni znali ko je Mušika Dujović, niti nas to zanima. Nismo moćnici, nismo predsjednici sudova ili države i vjerovatno zbog toga nemamo ista prava kao njegov sin. Moj sin Stefan i njegov drug Filip branili su se, povrijeđeni su, sami su se predali policiji, a ispali su nasilnici i najveći kriminalci, kojima je očito već presuđeno. Policija neće da odvede mog sina na pregled, iako ima vidljive povrede u predijelu glave, noge i tijela. Nijedan advokat kojeg smo zvali nije prihvatio da ga zastupa. Neki su rekli da ne žele da se zamjeraju predsjedniku Apelacionog suda, a drugi su objasnili da ne mogu jer im je zaposlio nekog, druže se, dolaze jedni drugima na slave...” kazala je ona.

Bonus video: