Pronađeno oko kilogram skanka, uhapšen osumnjičeni

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar
1 komentar(a)
GP Šćepan polje skank, Foto: Uprava policije
GP Šćepan polje skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 25.10.2017. 10:55h

Podgoričanin I.A. (20) uhapšen je nakon što je policija pretresom stana koji koristi pronašla i oduzela četiri PVC pakovanja skanka.

"Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su pronašli i oduzeli četiri PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank ukupne težine oko jedan kilogram, vagu za precizno mjerenje i novac u iznosu od 105 eura, za koji se sumnja da stečen vršenjem ovog krivičnog djela. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se I.A. duži vremeniski period bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge skank u tzv. uličnu prodaju na području Podgorice, koju je nabavljao od za sada nepoznatog lica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložo da se I.A. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se.

Bonus video: