Evo kako da budete heroj Dnevnice

Ako ste zainteresovani za učešće, sve što treba je da pošaljete kratak video gdje ćete se predstaviti, kazati šta vas je motivisalo da se javite, šta biste, gdje i kako radili i to pošaljete na e-mail tvdnevnica@gmail.com ili na facebook stranu Dnevnice
114 pregleda 1 komentar(a)
DNEVNICA, Foto: Fabrika ideja
DNEVNICA, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 26.10.2017. 07:06h

U trećoj sezoni emisije Dnevnica na TV Vijesti i gledaoci mogu da budu akteri emisije!

Ako ste zainteresovani za učešće, sve što treba je da pošaljete kratak video gdje ćete se predstaviti, kazati šta vas je motivisalo da se javite, šta biste, gdje i kako radili i to pošaljete na e-mail tvdnevnica@gmail.com ili na facebook stranu Dnevnice.

Na taj način možete postati dio tima koji je za dvije sezone prikupio i uručio pomoć od preko 200 hiljada eura.

Gosti u novom serijalu biće javne ličnosti iz svijeta kulture, sporta, politike, medija.... I ove godine pokrovitelj serijala su IDEA marketi koji će kroz svoj program društveno odgovornog poslovanja pomoći emisiju i donirati namirnice svim porodicama koje budu učestvovale.

IDEA marketi takođe su planirali da se uključe i pomognu svima koji žele da učestvuju na način što će u većim objektima napraviti poseban dio gdje posjetioci marketa mogu da snime video, dobiju informacije i poklone i konkurišu za aktera Dnevnice.

Bonus video: